Кажете колко струва
едно семейство в този ден.
Нали уж всичко се купува,
а трябва ми едно на мен.
Един баща прошарен,
с молив зад ухото, моля!
И брат, съвсем не идеален,
да играе с мен на воля.
И майка, ако може,
със кратичък работен ден,
почти без бръчки, с ясна кожа,
със поглед топъл, кадифен.
А ако не се продава
случайно точно тази стока,
на сегашното тогава
му удължете, моля, срока!
© Михаела Все права защищены