19 сент. 2008 г., 16:23

Едно сърце 

  Поэзия
1304 0 20
 

Едно сърце не може да излъже,

защото е политнала стрела,

то злото с примка може да завърже

и да разсее черната мъгла.

 

Едно сърце преструвки не умее,

защото е на верността другар,

то истински обича и копнее

и е на твойто тяло господар.

 

Едно сърце тъгува и се радва,

защото е на чувствата подслон,

то с ритъма си сложен ти загатва

къде е твоят неоткрит перон.

 

Едно сърце обича безрезервно,

защото е на любовта другар,

до края на живота ти е вярно

и е на твоята душа олтар.

© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??