Да избягаш можеш ли -
от себе си ?
Да скачаш високо, високо много високо-
способен ли си ?
Да докоснеш-небеса, звезди,
може би и несъществъващи нови вселени ?
А да летиш пробвал ли си -
над всички жалки, малки, души ?
А да създадеш - някога пробвал ли си ?
да създадеш нещо-
нереално,
невиждано,
нечувано,
нечувствано,
А надежди имаш ли ?
Понякога убил ли си ги?
убил ли си ги вечерите,
в онзи момент, когато няма смисъл от лъжи,
когато си сам в многото тъмнини
Усещал ли си мъртвото-миризмата на разбитите надежди ?
А може би и на удавените мечти ?
останал ли си под собствените си разрухи ?
дишай...
дишай,,,
дишай...
а щом кислорада не достига душата ти-
тогава оцелявай!
сега затвори очи,
и ме прочети ...
всичко неказано разбери...
Да, Сърцето ти ще продължи да тупти -
нашият фокус е различен - остави това настрани.
Искам промяна в ритъма на душата ти.
Твой ред е - отговори ми -
да полетим готов ли си ?
като току-що освободени от клетка птици,
в нашите утопии...
© Сишарп Все права защищены