21 нояб. 2021 г., 14:47

Едва ли 

  Поэзия
279 0 0

Аз едва ли отново ще ти се случа,
с тебе платих за всички животи.
Ако има още какво да науча,
то е да помня как изглежда гърбът ти. 

 

Ти едва ли до мене ще стигнеш,
много са крачките, дето спести.
Ако си вярвал, че можеш да литнеш,
тогава... защо избра да пълзиш?! 

 

Това едва ли любов е било,
много думи и малко дела.
Любовта не чака да бъдеш готов,
тя идва и те дарява с крила! 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??