29 мая 2021 г., 01:17

Едва ли някой знае 

  Поэзия » Другая
272 0 0

Откъсна се от мене част,

буквално!

Отряза се, брутално!

Какво приготвя ни живота,

едва ли някой знае

днес планове си правиш, 

а утре се развалят.

Променя ни живота

и пътища чертае,

едва ли някой знае

пътеката в безкрая?

Сутрин се започва 

с детското начало,

вечер се довлича 

тяло остаряло.

Това е кръговрата-

цял си и раздаваш,

едва ли някой знае

колко ти остава?

 

© Иванка Балкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??