16 мая 2012 г., 11:22

Ех, да съмне! 

  Поэзия » Пейзажная
696 0 4

 


Още малко ще се съмне,
трети петли са пропели.
На подскоци послед тъмно
... ще се появят, повели
пред пастирите стадата,
верни кучета овчарски.

Път родилен пролет нова
си пробива сред баири,
дъжд с капчуците снове ли,
освежил сега чаири?!
С хлопки буди се земата,
а човекът - господарски

за реколта план подема,
тъй е то, и пише се поема...

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??