4 июн. 2008 г., 15:39

Ех, любов 

  Поэзия » Любовная
871 0 1

Какво става с мен сега,

защо не мога аз да те забравя,

плени ти мойта силна уж душа

и мислите за теб не мога да оставя.

 

Минава ден, минават два,

ти все още си в ума ми,

какво да сторя, чудя се сега,

да се откажа - само през трупа ми!

 

И все така за тебе мисля и мечтая,

и все така за тебе дишам и живея,

защо животът с мене си играе?

Защо - не мога аз да проумея.

 

И казвах ти тогава аз, че те обичам,

че за тебе всичко давам

и сега аз думите си не отричам,

за нищо казано не съжалявам!

 

© Иван Бонев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??