19 февр. 2011 г., 14:56

Ех! Париж... 

  Поэзия » Любовная
1169 0 6



Това е вече нещо съвсем ново...
Рисунката ми -също!
Но...темата си е старата, нали пуснах Вятъра от кожената торба -помолихте ме
...
Б.

© Борис Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??