19.02.2011 г., 14:56 ч.

Ех! Париж... 

  Поезия » Любовна
1170 0 6



Това е вече нещо съвсем ново...
Рисунката ми -също!
Но...темата си е старата, нали пуснах Вятъра от кожената торба -помолихте ме
...
Б.

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??