19 feb 2011, 14:56

Ех! Париж... 

  Poesía » De amor
1166 0 6



Това е вече нещо съвсем ново...
Рисунката ми -също!
Но...темата си е старата, нали пуснах Вятъра от кожената торба -помолихте ме
...
Б.

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??