7 апр. 2012 г., 22:51

Ела! 

  Поэзия » Любовная
656 0 2

Прелиствам душата си бавно и с нежност,

очите ми плуват в съня...

Попивам красивата, нежна безбрежност

на нашето вчера - сега.

Отварям вратата, а ти ме поглеждаш,

не смееш да мислиш дори...

В мълчание поглед в неясното свеждаш,

приканен от топли очи.

С ръце ще обвия пак твоето тяло,

не искам гаранции... Знам!

А всичката обич, чрез нас оцеляла,

изписва послания там.

Обичам да искам и искам без мярка,

а огънят в теб е стрела!

Обичам те, мило! (Запазена марка!)

Излез от съня и ела!

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не си ли чувал за обръщение, когато обичаш някого,наричаш го мило,скъпичко,слънце.....Във всеки случай не е Милото от "Седем часа разлика" Бубе харесват ми стиховете ти
  • (Запазена марка!)?
    Какво и кой е запазена марка?
    Може ли на български език?
Предложения
: ??:??