6 сент. 2011 г., 17:50

Ела 

  Поэзия » Эротическая
958 0 0

ЕЛА

 

Ела при мен в тази нощ безкрайна,

върни блясъка в очите ми отново,

като вихрушка разпилей ме цяла,

обладай душата и жаркото ми тяло.

 

Вихрено ме понеси в нежната омая,

като дявол приласкай ме във безкрая.

Нека съм твоята обич, твоята утеха,

двама ние  да тръгнем по една пътека.

 

Да сътворим новия ни свят със обич,

със сбъднати мечти и със любов,

душите наши слънце нека озарява,

обладани от страстния ни зов.

 

Огнена следа след нас да свети,

да станем две преплетени комети,

опиянени от любов и страст,

нежно да се любим до захлас.

 

Диляна Пенчева

 

© Диляна Пенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??