23 июн. 2007 г., 12:01

Ела 

  Поэзия
499 0 3
Два кораба в морето на живота.
Два кораба различни, но под флаг един.
Орли - най-гордите от всички птици,
над всички други ний кръжим.

Светът е жалък и безплоден.
Небето - ясният простор
е необятно също кат душите -
тоз пламък що във себе си таим.

Светът е жалък и нищожен
за гордата и необятна в теб душа.
Ела да полетим до Бога,
размахай силните крила.

И щом умрем, най-близо да сме, братко,
до рая, към когото всички се стремим.
Земята е безплодна, адът близо.
Ела сред облаците да летим.

© Константин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да...светът е жалък и нищожен за душата,изпитваща някакви чувства (каквито и да са те) ...
  • Поздравления!
  • Хубав стих, Константин!
Предложения
: ??:??