15 нояб. 2008 г., 21:48

Ела и ме спаси 

  Поэзия
1088 0 0

Ела и ме спаси от тази болка!
Ела и ме спаси от самотата!
Ти си този, който може да ме спаси.
Ти, единствен ти!

Знаеш това, нали?
Моля те, заради това, което бяхме,
ела и ме спаси...
Ти си моето спасение!

Но защо не идваш? Защо?
Заради нея... Какво ти е дала тя,

с какво е заслужила любовта ти?
Остави ме тук, сама, обзета от самота!

Остави ме сама, без капка съжаление!
Отиде с нея! Колко тъжна съм,
само студеният вятър е до мен сега!
Върни се...

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??