Протегната ръка приемам,
прегръдка, нежност, топлина,
закрила, щастие и за тебе имам,
в света ми приказен, изпълнен със светлина.
Надеждите без край подкрепям,
и в живота, и в смъртта,
за тях сме вярващи, ще оцелеем,
отвъд злината и властта.
Ела и ти във моя свят,
добър, сърдечен и с обич богат,
ще бъдем един, а после мнозина,
ще даряваме стрък от четирилистна детелина.
За всяка тъга ще сияе дъга
и всяка сълза ще бъде усмивката от радостта...
© Елeна Все права защищены