Jul 27, 2011, 2:20 PM

Ела и ти във моя свят 

  Poetry » Other
927 0 15

Протегната ръка приемам,

прегръдка, нежност, топлина,

закрила, щастие и за тебе имам,

в света ми приказен, изпълнен със светлина.

Надеждите без край подкрепям,

и в живота, и в смъртта,

за тях сме вярващи, ще оцелеем,

отвъд злината и властта.

Ела и ти във моя свят,

добър, сърдечен и с обич богат,

ще бъдем един, а после мнозина,

ще даряваме стрък от четирилистна детелина.

За всяка тъга ще сияе дъга

и всяка сълза ще бъде усмивката от радостта...

© Елeна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??