Ела, отпий от мене част,
реки от лава ме изгарят...
Отлей във чашата си страст
и после си тръгни. Недей повтаря!
Ела, вземи ме на ръце,
горяща, кожата ми пари...
Ще татуирам твоето сърце,
а после ще изпушим по цигара.
Ела, опитай устните на вкус,
коктейл от плодов аромат са...
Сипи ми част от своя мускус
и ще ме имаш в сластен крясък.
Ела... недей да мислиш...
за чувства няма да говорим.
По погледа личи ти, че ме искаш...
Сами сме, а нощта ни е затворник.
Ела, кажи ми галещо и тихо,
че просто е момент на страст.
Ще се усмихна... Ще напиша стих.
Ще се врека да пазя тайната за нас.
© Фиона Все права защищены