8.05.2008 г., 11:22 ч.

Ела...(нощта ни е затворник) 

  Поезия
1281 0 19
 

Ела, отпий от мене част,

реки от лава ме изгарят...

Отлей във чашата си страст

и после си тръгни. Недей повтаря!  

 

Ела, вземи ме на ръце,

горяща, кожата ми пари...

Ще татуирам твоето сърце,  

а после ще изпушим по цигара.  

 

Ела, опитай устните на вкус,

коктейл от плодов аромат са...

Сипи ми част от своя мускус

и ще ме имаш в сластен крясък.  

 

Ела... недей да мислиш...

за чувства няма да говорим.

По погледа личи ти, че ме искаш...

Сами сме, а нощта ни е затворник.  

 

Ела, кажи ми галещо и тихо,

че просто е момент на страст.

Ще се усмихна... Ще напиша стих.

Ще се врека да пазя тайната за нас. 

 

© Фиона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??