18 мая 2010 г., 10:30

Ела с мен в дъжда 

  Поэзия
921 0 1

Ще дойдеш ли с мен
да танцуваш в дъжда?
Аз съм дъждовно момиче,
ще тичаме боси сред диви цветя
и мокра до кости ще те обичам.

Ще дойдеш ли с мен
да танцуваш в дъжда?
И танцът ни див ще е чуден,
обсипани щедро със капчици страст,
от нашата нежност пробудена.

Ще дойдеш ли с мен
да танцуваш в дъжда?
В очите ти виждам магия
и нашето случване там под дъжда
ще бъде дъждовна стихия.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • хубаво, песенно звучи и се чете на екс...поздрав !
Предложения
: ??:??