16 июн. 2007 г., 11:32

Ела! (слънчице) 

  Поэзия
869 0 5
Ела! (слънчице)

късна вечер късни мисли
прелистваш лист след лист и мислиш си
намираш всичко което не успях да кажа
задъхваш се  защо не мога да покажа

бъзсънна лампа в тъмнината свети
думи много пред нозете
избираш на кои да вярваш
а другите оставяш и изгасяш

разкрива чувство сякаш гали
а прониква като звяр
на сцената без реплики излязъл
а в микрофона будоар

знаеш защо има въздух във гърдите ти
и защо се връщат пак и пак
докъде ще стигнат мечтите ти
мисли без причастие за сбогом

каничка водата изпарява
жар  издъхва топлина
сърцето трепет ти доставя
там сълза те чака...

не от мъка а от жажда...
ела!

16.03.2007  03:30am
музиката е подбрано от автора допълнение. Натисни ТУК

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??