28 нояб. 2013 г., 21:16

Електростихограма 

  Поэзия » Другая
309 0 1

Стиховете му
са ритмични
и без екстрасистоли,
с плавен преход
от предсърдията към камерите -
електростихограма
на добре трениран
колоездач на времето;
не пие,
не пуши,
практикува йога
и смята че е будист,
вегетарианец.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??