3 июл. 2021 г., 21:19

Елементи 

  Поэзия » Другая
323 0 0

Животът започва във вода,

но на въздух излиза.

 

Ходи, живее и радва на земя,

да се пази от огъня, се учи.

 

Всички имат нужда

от вода, въздух,

Храна и топлина...

 

Излишни стихии няма!

Но накрая, сме... Земя!

 

 

© Слав Бачваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??