7 нояб. 2008 г., 00:10

***(еликсир) 

  Поэзия
765 0 22

 

отсипи в бокал от облак
лъх от морски бриз седефен
шепа топъл лунен прах
нишка лед от зимен вятър
глътка цвят от есента
капка пресен боров сок
щипка дъх кафе със мляко
малко шепот от усмивка
две искри от влюбен поглед
свежо връхче слънчев лъч
поръси с роса кристали 

 сподели със някой скъп

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??