24 янв. 2012 г., 16:49

Елина 

  Поэзия » Другая
583 0 1

Елина е едно

четиринадесет

годишно момиче

с очи като два

рубина, зъбки

като бисери,

ръце палави,

крачета чевръсти,

носленце чипо,

личице от медец.

Добра, голяма,

отворена душица

със дълга

златиста косица...

къдрава, буйна,

игрива...

като някоя самодива!

Сутрин се смее,

вечер лудее.

Това е тя!

Малката звезда,

която грее

в моята душа.

     Елина -

моята сестра!

© Емона М Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??