29 мар. 2007 г., 11:07

"Елмазени" момчета отново 

  Поэзия
599 0 2

Вий “елмазени” момчета -

диви горски зверчета.

Обадят ли се момите,

затраквате със зъбите.

 

Засуквате си мустаците -

надминахте котараците.

Очите ви святкат и бляскат,

устите ви почват да мляскат.

 

 

Дори във мечтите си грешни

си мислите, че сте вечни.

Не виждате, че сте смешни

със интелект, дух и речник.

 

Вий ”елмазени” момчета,

вий сте усойни змийчета.

Под роклите ни пролазвате,

но няма какво да показвате.

 

n.i.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • благодаря,миличка! Няма все да плачем и да се окайваме.вече сменяме тактиката.
  • Еее, страхотна си!
    Харесвам хумора ти!
    Приятно ми е да те чета!
Предложения
: ??:??