8 февр. 2011 г., 00:23

Емоциите 

  Поэзия » Другая
556 0 0

Кой казва, че плачат само слабите?
Аз обичам своите сълзи...
те ми напомнят, че съм жива...
и че макар за в момента да ме боли...
чувствата ми са истински.
И колкото банално да звучи...
тази болка ще ме направи ПО-СИЛНА от преди.
Емоциите са тези,
които ни правят хора, нали?
Мен не ме е страх да ги изразявам... дори и да боли!

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??