17 июн. 2008 г., 13:13

Емоция 

  Поэзия
535 0 9

Вятъра си вплиташ във косите

и да искаш, не можеш да го усмириш.

Търсиш себе си във всяко цвете,

но понякога и след черните сенки вървиш.

 

От всяка своя сълза и усмивка

опитваш най-доброто да съхраниш.

Бодро искаш да крачиш сред страховете,

но често разбираш, че си само Човек.

© Пепи Оджакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??