25 мая 2021 г., 17:10

Енергията+Решението! 

  Поэзия » Другая
418 0 0

Енергията+Решението!

 

Ето ти формулата..издаваш енерегия позитивна,

но странна, прикрита, или пък тъй агресивна!?

Контакта ти е открит,сърцат, искренно душевен,

А изведнъж, светът между двамата.. "извънземен"!?

 

Покаяниетo пред ближния.. е духовно облекчение,

А криеш ли го в себе си... та това е вечно заточение?

Знай..,преди първите думи да кажеш,,Господ ги знае,

Но Той чака нашата искреност,покаяние да опознае!?

 

Страх те е,нямаш смелост,а името Господно споменаваш?

не се крий,защото години от живота напразно изминаваш!

Казал е Всевишният ни Господ, че за него няма невъзможно,

Молитва,Покаяние..Смирение..решението е просто неотложно!?

 

 

 

 

25.05,2021-Виена......

 

00,45мин.....моментално

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??