26 нояб. 2010 г., 10:43

Енигма 

  Поэзия » Любовная
549 0 3

 

Енигма

 

За да те има дълго в моя свят,

в живота ми недей да идваш.

Бъди един безспирен звездопад

в деня ми крайно непредвиден.

 

 

Енигма звездна ти си остани –

до сетен дъх да ме вълнуваш.

Поспри за миг, а после отмини

като във сън недосънуван...

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??