6 окт. 2012 г., 15:42

Епиграмки без рамки 

  Поэзия » Юмористическая
559 0 9

ВИП ТЕРТИП

Важното е шоу да става!

За парици и за слава,

не пръдни, в ефира някой

може и да се оака.

 

 

РАЗМЕНЕНИ РОЛИ

Премиерът си избара

касов шоу маниер.

Нищо чудно пък Шамара

скоро да е премиер.

 

 

НАШЕНСКИ ПОЛИТИЦИ

На партии се уж делят

като за пред електората,

но инак всички се кълнат

във Партията на парата!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??