17 мар. 2018 г., 22:36

Епистаксис 

  Поэзия
395 0 0

Не съм те виждала от шест лета,
забравих ти мустаците,
април минава бавно,
стоя затворена и гледам
през решетките.
Дъждът е хубав, между другото,
все едно ти тече кръв от носа
и никога няма да спре.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??