25 окт. 2008 г., 17:37

Епитаф 

  Поэзия » Другая
1397 0 3
Хлъзгави, лепнещи, празни моменти,
парещи, дебнещи, кухи вселени,
лесно създават се, по-лесно умират
с ледени ножове земята раздират.

Нещо, някакво, мъничко, тайно
напомня за тебе, ридае безкрайно.
В очите ти чисти нефритена болка
мила обичай! Аз тук бях за малко...

© Светослав Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??