Oct 25, 2008, 5:37 PM

Епитаф 

  Poetry » Other
1275 0 3
Хлъзгави, лепнещи, празни моменти,
парещи, дебнещи, кухи вселени,
лесно създават се, по-лесно умират
с ледени ножове земята раздират.

Нещо, някакво, мъничко, тайно
напомня за тебе, ридае безкрайно.
В очите ти чисти нефритена болка
мила обичай! Аз тук бях за малко...

© Светослав Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??