28 июл. 2015 г., 08:33

Еротично 

  Поэзия » Любовная
424 0 2

                                Еротично

 

Прозорец.

Тънка бяла завеса.

Морски вятър разклаща

нежното фино перде.

В стаята след божествена намеса

се сливат телата ни две.

 

Музика.

Летен шлагер се носи.

Въздухът се изпълва 

с аромат на кафе.

В стаята без думи и излишни въпроси

се сливат телата ни две.

 

Любов.

Истинска и пожелана.

Часовникът спира

безумните си часове.

В стаята без свян и измама

се сливат телата ни две.

© Павлина Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??