22 авг. 2010 г., 20:05

Еротично 

  Поэзия » Любовная
658 0 0

Аз чувствам твоите пръсти,
по шията, по ханша,
навсякъде по нежните бедра.
Горя, когато мисля за това,
горя, когато мисля за целувките под дъжда
и колко силно ме притискаш,
когато желаеш "онова"...
Аз чувствам твоето присъствие
навсякъде, където ходя,
а дъждът размива моите желания
в падналите, уморени листа.
И пак е ден, и пак е нощ,
и пулсира моята душа...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??