16 окт. 2008 г., 06:39

Есен 

  Поэзия
881 0 3
И идва есента...
моят последен сезон!
Боли ме!
Искам да съм вечна!
Да летя със звездите
и ветровете да са
моите коси!
Да галят лицето ти,
да милват, дълбоко, страстно,
нежно, истински...
Искам да съм вечна!
Не...
И утре!
После...
Няма да ме има!
А когато си сам...
Ще боли ли?
Ще пеят ли
спомените в теб?
Ще искаш ли
пак да Съм?
Ще мислиш ли
за есента, която не видях?
Въпроси...?
Не отговаряй!
Искам едничка сълза
на истината...
Във нея лъчите да сгреят
грубият край!
Ще бъдем отново, но там,
където не сме били до сега!
А есента ще ни чака...



© Кателина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??