27 мая 2010 г., 14:12

Есен 

  Поэзия » Любовная
517 0 0

Приказен есенен ден.

 

В любов безпаметна

шеметно летим,

окъпани в златни листа...

 

Ще бъдем заедно

и в другия живот!

 

По лунната пътека

аз при теб ще дойда,

ще те обгърна

с люляков венец,

а ти с любов ще ме съзреш,

сред тези ярки, бели цветове...

 

И като ангел-херувим

в небето ще ме понесеш,

в небитието двама ще летим...

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??