May 27, 2010, 2:12 PM

Есен 

  Poetry » Love
518 0 0

Приказен есенен ден.

 

В любов безпаметна

шеметно летим,

окъпани в златни листа...

 

Ще бъдем заедно

и в другия живот!

 

По лунната пътека

аз при теб ще дойда,

ще те обгърна

с люляков венец,

а ти с любов ще ме съзреш,

сред тези ярки, бели цветове...

 

И като ангел-херувим

в небето ще ме понесеш,

в небитието двама ще летим...

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??