Приказен есенен ден.
В любов безпаметна
шеметно летим,
окъпани в златни листа...
Ще бъдем заедно
и в другия живот!
По лунната пътека
аз при теб ще дойда,
ще те обгърна
с люляков венец,
а ти с любов ще ме съзреш,
сред тези ярки, бели цветове...
И като ангел-херувим
в небето ще ме понесеш,
в небитието двама ще летим...
© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados