20 июн. 2009 г., 01:01

Есен 

  Поэзия » Для детей
770 0 13

Беше есен, тъжно капеха листата

и мрачно стана във гората,

както и на хората в сърцата.

Сбогувахме се ние със морето,

с градините и със небето.

Горички и полянки цветни останаха само

в мечтите ни летни.

Есента тъжна беше,

но в сърцата пламъче гореше –

Коледа наблизо беше.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??