26 февр. 2016 г., 07:45

Есен 

  Поэзия
378 0 2

На шега препускам в шарената есен,

крила не са ми нужни да летя,

една надежда, стига ми и песен,

покрита с есенни листа.

 

 Моят  диригент ще бъде вятъра,

силата му - свобода!

Не са ми нужни цветовете ви,

куплета е в нюансите на есента!!!

© Нони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??