27 сент. 2018 г., 19:00

Есен 

  Поэзия » Пейзажная
365 0 0

Наспъпи септември,

прошари се гората,

птичките не пеят,

заминаха ятата.

 

Само вятъра остана,

и нежна песен пее,

и тишина настана,

а  слънцето тъй хладно грее.

 

А листата, те припяват песен,

окапват и оставят шарена постеля,

че дошла отново есен,

катеричка жълъдче заделя!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??