Есен
Есен е...
Листата капят.
Толкова жълти, някак навяващи самота.
Отпивам от чая, за да се сгрея и
поглеждам към него.
Очите му, гледат ме...
толкова топли, така обичащи ме,
усмихват ми се и аз се усмихвам.
отново е есен... и листата капят,
толкова жълти и толкова прекрасни.
© Морела Морт Все права защищены