Nov 22, 2008, 7:44 PM

Есен 

  Poetry
741 0 2

Есен


Есен е...

Листата капят.

Толкова жълти, някак навяващи самота.

Отпивам от чая, за да се сгрея и

поглеждам към него.

Очите му, гледат ме...

толкова топли, така обичащи ме,

усмихват ми се и аз се усмихвам.

отново е есен... и листата капят,

толкова жълти и толкова прекрасни.

© Морела Морт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??