22.11.2008 г., 19:44 ч.

Есен 

  Поезия
670 0 2

Есен


Есен е...

Листата капят.

Толкова жълти, някак навяващи самота.

Отпивам от чая, за да се сгрея и

поглеждам към него.

Очите му, гледат ме...

толкова топли, така обичащи ме,

усмихват ми се и аз се усмихвам.

отново е есен... и листата капят,

толкова жълти и толкова прекрасни.

© Морела Морт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??