16 мая 2007 г., 10:31

Есен от цикъл "Сезони" 

  Поэзия
600 0 6

   Златна есен.
  Урожай.
  Дюли. Ябълки. И рай.

  Есен пъстра.
  И венец.
  Деца. Училище. Звънец.

  Късна есен.
  И листа.
  Любов. Сбогуване. Тъга.

  Зимна есен.
  Мрачина.
  Хлад. Затворена врата.

  Живот и есен.
  Мъдрост. Широта.
  Небесна есен.
  Падаща звезда.
 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??