Денят събира свежи аромати
и прави ореоли на минути,
в потоците от цветни листопади
танцува късно слънце и се чуди
дали лъчите му са още меки,
или от вятъра са загрубели,
и очертава блеснала пътека
между дървета в есенната прелест.
© Милена Френкева Все права защищены