3 февр. 2008 г., 10:58

Eсени спомени 

  Поэзия
773 0 8

Жълтите листа окапват -

есента дойде.

Нежни спомени събуждат

в моето сърце.

Бурни, страстни, романтични -

дни на любовта -

прелетяха като вихър

те във вечността.

Рокли, шапки и цигулки,

песни във нощта,

в кафенета булевардни

младост отлетя.

Тук самотен днес във парка

спомням си това

и усмихвам се блажено

аз на тез листа...

05.09.2002г

Снежана Кръстанова

© Снежана Кръстанова-Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??