1 окт. 2010 г., 15:22

Есенна импресия 

  Поэзия » Пейзажная
572 0 0

Капят пожълтели листи -
сенки на отминаващото лято.
Сърдито слънцето блести,
за юг подготвя се птиче ято.

Почти през ден къпе се земята,
за дълга зима подготвя се гората.
Силен вятър свири в клони оголели,
горските животни от страх са онемели.

© Николай Пеняшки - Плашков

© Николай Пеняшки-Плашков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??