15 июн. 2022 г., 12:17

Есенна репетиция 

  Поэзия
342 1 5

Есенната репетиция

в черно-бял репертоар,

птичи ноти върху жиците,

още лятото е цар.

 

Готви се, отива някъде

летния обичан строй,

върху жиците протяга се

новоесенен покой.

© Милена Френкева Все права защищены

  961  13 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??